About us

Thomas Koning

Wat ik leuk vind

Mijn passie is fietsslot ontwerp en ontwikkeling en ik hou van alle dingen met betrekking tot fietsen.

Ik ben ook een web ontwikkelaar en geniet van bloggen over alle dingen web gerelateerd en met betrekking tot ontwerp en ontwikkeling. Ik hou van fotografie en hebben veel foto's genomen door de jaren heen. Ik werk momenteel als webontwikkelaar voor een klein bedrijf in Nederland en heb een passie voor het internet. In mijn vrije tijd geniet ik ook van wandelen en andere buitenactiviteiten. Ik heb een hond genaamd Roo en liefde rond honden ( hoewel het niet mijn voorkeur activiteit). Mijn fiets is hetzelfde als de fiets die ik gebruikt om rond te rijden op de middelbare school, met uitzondering van de nieuwe fietsverlichting. Mijn fiets is ontworpen ter vervanging van een fiets die ik had toen ik op de middelbare school en het is nog steeds in goede staat. Wat wil je leren over fietssloten? Deze blog is gewijd aan fietsslot ontwerp, analyse en ontwikkeling, evenals mijn persoonlijke ervaring in fietsslot ontwerp, ontwikkeling en onderhoud.

Mijn Ebook, die heet Bike Lock Ebook is nu beschikbaar op Amazon, en ik ben ook op Google Play! Ik ben ook geïnterviewd door tal van Nederlandse en internationale kranten over mijn reis.

Fietssloten zijn duur, en je moet veel onderzoek doen. Dit is de reden waarom ik deze blog gemaakt. Ik hoop u een idee te kunnen geven van hoe u een fietsslot moet kiezen. En ik wil jullie laten zien dat het fietsslot niet het moeilijkste slot ter wereld is! Ik wil met u delen dat er veel meer belangrijke sloten dan fietssloten. Maar er zijn slechts een paar belangrijke ideeën die u zullen helpen kiezen fietssloten. Hier zijn een aantal dingen om te overwegen bij het kiezen van een fietsslot: Kies het slot zonder het slot te breken. Het is veel gemakkelijker om een fietsslot te breken als je het slot hebt gebroken.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag op de fiets zit en alle fietssloten zie die beschikbaar zijn. Ik vind het ook leuk om in de fietswereld te reizen en de fietssloten te nemen die ik vind om mijn eigen fietsslot te maken waar ik van geniet. Ik geloof dat de fietswereld veel potentieel heeft voor nieuwe producten en ideeën die de klantervaring op de fiets kunnen verbeteren.

Er is geen reden dat ik zou moeten hebben om de beste fietsslot in de wereld te vinden, slechts een met de juiste functies. Het is een trieste waarheid dat veel mensen die niet willen veel geld uitgeven moeten vertrouwen op dure, hoogwaardige, high-tech producten voor hun fietssloten. We zullen veel te leren hebben van andere fabrikanten van fietssloten, net zoals we zullen leren van de geschiedenis van fietssloten.

Op sociale media vind je me praten over sloten en hoe ze te gebruiken en wat ze wel en niet kunnen doen. Het belangrijkste doel is om u de beste informatie over de verschillende modellen van fietssloten beschikbaar in de markt en om de nieuwste updates en interessante artikelen over fietssloten te delen.

De blog begon op het internet in 2003. Ik begon het delen van mijn verhalen en meningen met mensen en ik zou soms tegenkomen iets interessants dat mij zou helpen en mensen die mijn blog te lezen. Het begon allemaal met mij het krijgen van een fietsslot voor mijn vrouw. We hadden een vriend met een fietsslot dat we gebruikten voor bijna 5 jaar, en ik was echt geïnteresseerd om meer over weten en ik vroeg mijn vrouw over de verschillende modellen. Mijn vrouw zei dat het zo ingewikkeld te gebruiken was en het was niet gemakkelijk om er een te vinden die eigenlijk een goed slot was.

Ik heb veel ervaring omdat ik al een paar jaar over sloten schrijf, maar ook omdat ik graag de wereld rondreis om verschillende landen te bezoeken en ik graag schrijf over de dingen die ik zie. Voor mij is deze blog is echt een manier om de wereld te reizen en te leren over andere culturen en manieren van leven. De beste manier om dat te doen is door verschillende landen en steden te bezoeken om verschillende aspecten van een cultuur en de manier van leven te zien die de lokale bevolking gebruikt.

Het grootste wat me opviel toen ik de blog las is hoe mensen hun fiets gebruiken als een manier van reizen, in het algemeen. Niet alleen dat, maar dat er geen limiet aan het aantal fietsen die ze kunnen hebben voor hun fietsen. Wat is de beste manier om uw fiets veilig te maken? Wat zijn de basisprincipes die u moet zich bewust zijn van bij het kiezen van een fietsslot? Dit artikel zal een samenvatting zijn van wat ik heb geleerd tijdens mijn reizen. Een fietsslot is iets dat je moet hebben op uw fiets voor bescherming.