Waarom heb ik fietssloten nodig?

Thomas Koning

De fietsen waarop je rijdt zijn voorzien van fietssloten. Dus je zou een fietsslot moeten hebben. Ik zou hebben om hetzelfde antwoord te geven voor al mijn lezers. Dus, waarom moeite? Hier is waarom: Het fietsslot is het belangrijkste onderdeel van de fiets. Het maakt het rijden op de fiets veiliger dan fietsen zonder slot. Fietssloten maken je leven makkelijker dan rijden zonder. Waar moet ik fietssloten kopen? Ik adviseer fietssloten omdat ik weet dat er een heleboel mensen die er zijn die ze echt nodig hebben, maar hebben geen. Als jij dit bent, kun je leren hoe je fietssloten met mij kopen! Als u het soort persoon die behoefte heeft aan een nieuwe fiets slot, kijk op mijn pagina over fietssloten die ik onlangs schreef. Het zit boordevol nuttige informatie over fietssloten en ik denk dat je daar veel zult leren!

Dus waarom fiets sloten?

Laten we eens kijken naar de meest voorkomende redenen waarom mensen fietssloten gebruiken. Ik ga de analogie van een bioscoop theater gebruiken. Ik heb in veel bioscopen en hebben gezien een heleboel mensen krijgen in hun fietsen, krijgen opgesloten en wordt buitengesloten opnieuw en opnieuw. Maar de reden dat mensen fietssloten gebruiken is dat het de makkelijkste manier is om een betrouwbare fiets te hebben en thuis te kunnen laten. Maar fietssloten beschermen niet alleen mensen tegen zichzelf, maar ook tegen anderen. Ze bieden een alternatief voor een ontgrendelde fiets en een manier om te bepalen wie een fiets kan krijgen en laat het voor de dag. Het is geweldig voor de veiligheid, en veel van de informatie die ik zal schrijven op deze sloten zal worden op fietssloten.

Wat zijn de kenmerken van fietssloten?

Het meest voor de hand liggende kenmerk is het slot zelf. De meeste fietssloten zijn gemaakt van staal (stalen fietsslot) of aluminium. Het stalen deel heeft een vlakke kant die is gesneden in een reeks van richels met een kleine diamantvormige uitslijter (de vorm van een wiel of vork) in het midden van het stalen gezicht. De diamantvorm is ook wat het slot erg sterk maakt. Het aluminium deel is duurder, maar het heeft een aluminium kern die is een beetje moeilijker en heeft ook een paar kleine richels (waarvan er een is de diamant). Deze aluminium kern is een beetje flexibeler dan de stalen onderdelen, zodat de sloten kunnen worden geplaatst binnenkant van een tas met een handvat of riem, of in het frame van een fiets, of in een auto. De aluminium kern van het slot is minder stijf dan de stalen, dus er is een klein voordeel aan het gebruik van aluminium. In tegenstelling tot fietsslot kan dit merkbaar meer resounding zijn. Het aluminium slot is ook duurzamer dan stalen degenen, en kan worden gebruikt voor een zeer lange tijd, zelfs als het stalen deel is aangetast of afgebroken.

De fietskettingen zijn meestal van staal.