Waarom kopen mensen dure fietssloten?

Thomas Koning

"Het is goed om vertrouwen te hebben". Dat is alles wat het is. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere producten zoals Kinderfiets Festijn. Daar heb ik altijd in geloofd, en dat doe ik nog steeds. Dit zal interessant zijn als je het vergelijkt met Bol.com Fietsslot.

De reden waarom fietssloten zo duur zijn, is, zoals altijd, niet vanwege de waarde die ze toevoegen aan het leven van de klant. Ik heb geen idee waarom mensen deze sloten kopen, want dat is niet mijn werk. Voor zover ik weet is het omdat het de enige manier voor mensen om hun fietsen in goede staat te houden. Doen ze dat niet, dan kun je er zeker van zijn dat de fiets in vlammen opgaat. Maar om deze reden ben ik zeer bezorgd over fietssloten worden gebruikt voor diefstal. De reden is simpel: Als het gaat om fietsen, is het mogelijk dat een dief niet het slot dat hij al heeft. Hij zal gewoon gebruik maken van een ander slot. Dit onderscheidt het van producten zoals Quad Op Kenteken Zetten. Wanneer dit gebeurt een fietsslot zal nutteloos zijn. Zoals u ziet, ben ik geen fan van sloten die niet geschikt zijn voor fietsgebruik. Maar de andere kant van de medaille is: Als je een fietsslot dat je niet hebt gezien in gebruik, u gemakkelijk worden beroofd van het. Bijvoorbeeld, je misschien niet in staat zijn om uw gestolen slot te vervangen of je zou kunnen hebben gewoon opgegeven en gaf de fiets die je net gekocht. En dat is het probleem met fietsen. Ze zijn erg moeilijk te vervangen als de dief neemt het. Maar dat is een apart probleem, waarover ik het later zal hebben.

Maar eerst moeten we beginnen met het fietsslot zelf. We kunnen de term "lock" en "lock system" als synoniemen gebruiken, maar ik vind het beter om het slot zelf een "Sleutelsysteem" te noemen. (Als we deze term gebruiken, hebben we meer kans om te worden begrepen als deskundigen.) Als we het over fietsen hebben, hebben we het over een enkele ketting die twee of meer wielen koppelt aan een fietsframe. Het is erg moeilijk om een fietsslot te vervangen. De ketting kan worden vervangen, maar het slot, terwijl zeer effectief, is niet zo duurzaam als je zou verwachten. Een fietsslot is als het sterkste en betrouwbaarste soort slot in de wereld; het is zo betrouwbaar dat het niet kan worden gebroken. De ketting is de sleutel tot de betrouwbaarheid, en dus is het een zeer belangrijk kenmerk. Dit is indrukwekkend in vergelijking met fietsslot

Wat maakt een fietsslot zo belangrijk? Wat maakt het zo betrouwbaar? De ketting zelf is gemaakt van roestvrij staal. Dit maakt het slot zo goed als of beter dan de beste kwaliteit kettingsloten in de wereld. De ketting is bevestigd aan de fiets met behulp van een slot mechanisme genaamd een fietscilinder, ook wel bekend als een wiel slot, die niet veel groter is dan de fiets. De fietscilinder is een cilindrisch apparaat dat het fietsslot mogelijk maakt.